Luotettavaa LVI-osaamista jo vuodesta 1989!

Kaikki LVI-työt Akaassa ja lähiseudulla

Putkiputte Oy:ltä saat kaikki LVI-työt kokemuksella. Akaan seudulla palveleva ammattilainen on toiminut alalla jo vuodesta 1989. Tietoa ja taitoa riittää takuulla! Ammattimies toteuttaakin kaikki LVI-työt asennuksista huoltoihin yrityksille ja yksityisille. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

Putkityöt asennuksista korjauksiin

Putkiputte Oy:llä on runsaasti kokemusta monenlaisista kohteista. Ammattimies ei hätkähdä, vaikka edessä olisi vaikea tapaus. Monipuoliselta yritykseltä saat kaikki LVI-työt huolloista asennuksiin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

LVI-palvelut:

  • Putkiasennus
  • Putkikorjaus
  • Ilmastointityöt
  • Vesi-ilmajärjestelmät
  • Käyttövesiremontit
  • Lämpöverkkoremontit (patteriremontit)

Muut palvelut

Käyttövesiremontit

Olisiko aika uusia käyttövesiputkisto? Teemme käyttövesiremontit ammattitaidolla kaikissa kohteissa.

Vanhat käyttövesiputket kannattaa uusia ennen kuin ne ovat käyttöikänsä päässä, sillä vanhojen putkien rikkoutuminen on merkittävä vesivahingon aiheuttaja. Riskiryhmässä ovat etenkin 1940–1980-luvulla rakennetut talot, joiden käyttövesiputkien materiaalina on käytetty kuparia tai muuta metallia.

Tarjoamme onnistuneen remonttikokemuksen vuosien kokemuksella suunnittelusta viimeistelyyn. Toteutamme käyttövesiremontit nykyaikaisilla ja parasta laatua edustavilla tuotteilla niin, että remontti häiritsee arkeasi mahdollisimman vähän.

Lämpöverkkoremontit (patteriremontit)

Vanha patteri voi viedä runsaasti energiaa, vaikka lämmöntuotto olisi pientä. Lämpöverkkoremontin myötä säästät energiaa ja estät vesivahinkojen syntymisen.

Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä viimeistään silloin, kun lämmitysputkien ikä on noin 30 vuotta. Vanhojen omakotitalojen lämpöverkkoputket ovat joko rautaa tai metallia, joka ajan myötä hapettuu, kuluu ja ruostuu. Patteriremontissa myös heikosti toimivat säätöventtiilit ja termostaatit vaihdetaan uusiin. Uudet komposiitista valmistetut lämmitysputket ovat vanhoja putkia pitkäikäisempiä, sillä ne kestävät jopa 90 vuotta. 

LVI-työt aina turvallisesti toteutettuna

Akaan Viialasta käsin toimivalle Putkiputte Oy:lle on tärkeää, että työt hoituvat niin kuin pitääkin. Yrityksellä on voimassaoleva tulityö- ja työturvallisuuskortti, eikä yhtään työtä tehdä ilman erityistä huolta turvallisuudesta. Kun haluat LVI-työt kokeneelta ammattilaiselta, ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa