Luotettavaa LVI-osaamista jo vuodesta 1989!

Kaikki LVI-työt Akaassa ja lähiseudulla

Putkiputte Oy:ltä saat kaikki LVI-työt kokemuksella. Akaan seudulla palveleva ammattilainen on toiminut alalla jo vuodesta 1989. Tietoa ja taitoa riittää takuulla! Ammattimies toteuttaa kaikki LVI-työt asennuksista huoltoihin sekä yritysasiakkaille että yksityishenkilöille. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Putkityöt asennuksista korjauksiin

Putkiputte Oy:llä on runsaasti kokemusta monenlaisista kohteista. Ammattimies ei hätkähdä, vaikka edessä olisi haastavampikin tapaus. Monipuoliselta yritykseltä saat kaikki LVI-työt huolloista asennuksiin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

LVI-palvelut:

  • Putkiasennus

  • Putkikorjaus

  • Ilmastointityöt

  • Vesi-ilmajärjestelmät

  • Käyttövesiremontit

  • Lämpöverkkoremontit (patteriremontit).

Muut palvelut:

Käyttövesiremontit

Olisiko aika uusia käyttövesiputkisto? Toteutamme käyttövesiremontit ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Vanhat käyttövesiputket kannattaa uusia ennen kuin ne ovat käyttöikänsä päässä, sillä vanhojen putkien rikkoutuminen on merkittävä vesivahingon aiheuttaja. Vahinkojen kannalta riskiryhmässä ovat etenkin 1940–1980-luvuilla rakennetut talot, joiden käyttövesiputkien materiaalina on käytetty kuparia tai muuta metallia.


Tarjoamme onnistuneen remonttiurakan vuosien kokemuksella, suunnittelusta aina viimeistelyyn asti. Toteutamme käyttövesiremontit nykyaikaisilla ja parasta laatua edustavilla tuotteilla niin, että remontti häiritsee arkeasi mahdollisimman vähän.

Lämpöverkkoremontit (patteriremontit)

Vanha patteri voi kuluttaa runsaasti energiaa, vaikka itse lämmöntuotto olisi pientä. Lämpöverkkoremontin myötä säästät energiaa ja estät vesivahinkojen syntymisen.


Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä viimeistään silloin, kun lämmitysputkien ikä on noin 30 vuotta. Vanhojen omakotitalojen lämpöverkkoputket ovat joko rautaa tai metallia, joka ajan myötä hapettuu, kuluu ja ruostuu. Patteriremontissa myös heikosti toimivat säätöventtiilit ja termostaatit vaihdetaan uusiin. Uudet komposiitista valmistetut lämmitysputket ovat vanhoja putkia pitkäikäisempiä, sillä ne kestävät jopa 90 vuotta.

LVI-työt aina turvallisesti toteutettuna

Akaan Viialasta käsin toimivalle Putkiputte Oy:lle on tärkeää, että työt hoituvat niin kuin pitääkin. Yrityksellä on voimassaoleva tulityö- ja työturvallisuuskortti, eikä yhtään työtä tehdä ilman erityistä huolta turvallisuudesta. 

Kun haluat LVI-työt kokeneelta ammattilaiselta, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Putkiputte Oy

Myllykuja 3
37830 Akaa

 040 575 7408

 marko.lundan@putkiputte.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.